Twitter
  • 13 uur geleden #Stroomstoring #Maassluis: De gemeente laat weten dat er meer dan 2000 aansluitingen last hebben van de storing. Monteurs @Stedin onderweg.
  • 13 uur geleden In de omgeving van de #Merellaan in #Maassluis wordt een stroomstoring gemeld. Zeker een persoon zit hierdoor vast in een lift.
  • 13 uur geleden Oosthavenkade: Een raamluik dreigde naar beneden te vallen. Verwijderd door brandweer.
  • 14 uur geleden Mendelsohnplein Vlaardingen: Vrijwilligers onderweg voor weer een onnodige dure containerbrand.
  • 14 uur geleden Oosthavenkade Vlaardingen: HV stormschade
Volg ons via: Twitter Hyves Facebook Youtube

Vertel dit je vriendenLocatie
Brandweer zit niet stil op oudjaarsdag

Vlaardingen | 31-12-2012 13:12

De brandweer heeft het er maar druk mee. Tientallen container en buiten brandjes in de regio. Elk jaar is de laatste dag van het jaar de dag waarop de spuitgasten zeker niet stil zitten. Ze rijden met meerdere wagens van hot naar her om diverse meldingen af te handelen. 


Bekijk hieronder een fotoreportage van een aantal meldingen.


 


Foto 1 tot en met 3: Containerbrand Da Costastraat Vlaardingen (10:00)


Foto 4 tot en met 6: Leden van de Vlaardingse jeugdbrandweer maken containers dicht in de Westwijk. Op deze manier hoopt men het aantal containers dat in brand wordt gestoken zo laag mogelijk te houden. (10:15)


Foto 7 tot en met 10: Stapel folders in brand bij en in een portiek aan de Professor Rutgersstraat in Vlaardingen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. (11:29)


Foto 11 en 12: Containerbrand Lorentzstraat Vlaardingen. (11:26)


Foto 13 tot en met 15: Containerbrand Mendelssohnplein Vlaardingen. Geblust door de vrijwillige brandweer. (11:51)


Foto 16 tot en met 23: Coniferenheg in brand gestoken op de Celebesstraat in Vlaardingen met zogeheten 'Grondbloemen'. De jonge dader nam hierna de benen en is spoorloos verdwenen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het vuur te blussen. (12:59)

Foto's